Sjamanens reise

Sjamanens reise - Sjaman Durek | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sjaman Durek
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Sjamanens reise.pdf
ISBN
6903255516002

BESKRIVELSE

Durek Verrett, kjent som Sjaman Durek, inviterer deg til å bli med på en reise der du blir kjent med det sjamanistiske perspektivet. Gjennom å tenke og se livets store spørsmål, dine store spørsmål i ditt liv, på en annen måte, kan det åpne seg en vei med større innsikt. Du må imidlertid være villig til å reise innover, og lese med et åpent sinn med et helhetlig ønske om personlig forvandling. Boken er påfyll til sjelen og en åndelig opplevelsesreise. Hvem trenger ikke det i dagens konfliktfylte verden? Fjern frykten og gjenvinn gleden. Vi har alle hørt at det er noe med «tankens kraft»? Durek Verrett tar dette til en ny dimensjon i boken SJAMANENS REISE - En spirituell oppdagelsesferd med nøkler for indre vekst og åndelig opplysning: Spirit hacking verktøy for sjelen.

Du må imidlertid være villig til å reise innover, og lese med et åpent sinn med et helhetlig ønske om ... Sjamanens reise det er mulig å hacke inn til den bevisste energikilden, ... (Oversetter) Durek Verrett, kjent som Sjaman Durek, inviterer deg til å bli med på en reise der du blir kjent med det sjamanistiske perspektivet.

Cappelen Damm stoppet utgivelsen av Verretts bok på grunn av etiske vurderinger. Da Verrett skrev boken, tenkte han ikke på alle måtene det han skrev, kunne oppfattes på.

RELATERTE BØKER