Monografi

Monografi - Geir Gulliksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gulliksen
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Monografi.pdf
ISBN
3808627905811

BESKRIVELSE

I denne samlingen av dikt og kortprosatekster forholder forfatteren seg til biografien som genre - ved å sprenge den. Dette er forfatterens andre diktsamling.

Statens legemiddelverk skal sikre god kvalitet ved behandling med legemidler og at legemidler har lavest mulig pris. Vi skal sørge for at befolkningen får likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler og være fag- og tilsynsmyndighet for medisinsk utstyr. Etnografi, studiet av folkenes levesett, blant annet kultur- og samfunnsformer, religion, økonomi.

En oversikt over ulik ... Eksempel: Bindene er ment å inneholde ikke bare byens kirkearkitekturhistorie, men også en monografi over hver enkelt kirke, samt illustrasjoner, kunsthistoriske oversikter og et summary på engelsk.; Boken blir en kombinert antologi og monografi.; I 1983 kom han ut med en monografi om Skip og post i Hamburgruten 18531895, som med sine mange nyttige opplysninger og fine illustrasjoner er ... iii Abstract Background and objective Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is a hyperkinetic disorder affecting 3-5% of children worldwide, which makes it the most prevalent childhood psychiatric disorder. Rangering av publikasjonsformer er etter antatt arbeidsmengde, med utgangspunkt i produksjonsnormene for et doktorgradsarbeid. Det blir anslått at en monografi (en bok) tilsvarer ca.

RELATERTE BØKER