Lær å tegne hester og ponnier

Lær å tegne hester og ponnier En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Lær å tegne hester og ponnier.pdf
ISBN
3856119440915

BESKRIVELSE

Denne boken gjør det til en lek å tegne hester og ponnier. Ved hjelp av enkle trinn-for-trinn instruksjoner og massevis av råd og tips, lærer du raskt å lage dine egne flotte kunstverk. Boken inneholder steg-for-steg introduksjon mer enn 25 forskjellige hesteraser, morsomme fakta, miniquiz, fargebilder og mye mer. Boken er perfekt for kreative barn og unge som vil utvikle tegneferdighetene og samtidig lære om et av verdens flotteste dyr.

Sammenlign tilbud på Fakta om hest i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Lær å tegne hester og ponnier heftet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788293053750. Denne boken gjør det til en lek å tegne hester og ponnier.

Unsubscribe from Laura Bønlykke Høyer C4 Buskelundskolen? Cancel Unsubscribe. Working ... Kjøp Å snakke med hester fra Tanum Hvis du vil at hesten skal gjøre det du vil at den skal gjøre, må du lære deg å tenke som den og å kommunisere med den.

RELATERTE BØKER