Små bitar - stort bilde

Små bitar - stort bilde - Alf Magnar Strand | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Magnar Strand
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Små bitar - stort bilde.pdf
ISBN
3803758023931

BESKRIVELSE

Dei fleste dikta i denne samlinga handlar om menneske i ulike fasar i livet, om møte menneske imellom og mellom menneske og natur. Men her er også reine naturdikt. Dikta er små bitar som til saman kan laga eit større bilde. Dikta er korte og konkrete, og forfattaren prøver å skriva om situasjonar som mange kan kjenna seg att i.

Passepartout er inkludert i mange av rammene vi selger, men hvis du ikke vil bruke den, er det bare å fjerne den. Forstørrelser og plakater printes på ekte fotopapir fra 13×18cm opptil 90×120cm. Bestill via nettsiden eller i butikk.

Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerret, plakat, akryl og kunstpapir til innramming. En passepartout er særlig effektiv når du rammer inn små trykk i store rammer.

RELATERTE BØKER