Motorisk trening

Motorisk trening - Joanne Elphinston | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joanne Elphinston
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Motorisk trening.pdf
ISBN
4186311507351

BESKRIVELSE

I Motorisk trening - øvelser for barn får du som er barneidrettstrener, instruktør eller lærer mange leiker og øvelser som fokuserer på barns stabilitet, balanse, koordinasjon og kroppskontroll. I tillegg til øvelsene får du tips og råd om hvordan du på best mulig måte instruerer og inspirerer barna til bedre motoriske ferdigheter og kroppsbeherskelse, noe som vil gi dem et godt fysisk grunnlag for framtidig idrettsutfoldelse. Inni boka finner du en dvd som viser alle øvelsene. Den har svensk tale og norsk skrift. Joanne Elphinston har lang erfaring med å jobbe med idrettsutøvere fra mange ulike idretter. Hun har arbeidet mye med muskelbalansering, rehabilitering og forbedring av idrettsutøveres maksimale prestasjoner. Joanne er en velrenommert fysioterapeut, foreleser og forfatter.

Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. «Motorisk trening - øvelser for barn» - bok og DVD. I Motorisk trening - øvelser for barn får du som er barneidrettstrener, instruktør eller lærer mange leiker og øvelser som fokuserer på barns stabilitet, balanse, koordinasjon og kroppskontroll.

Dette som del av en samlet prestasjonsutvikling, der landslagstrenere og OLT-coacher har hovedansvaret for å kvalitetssikre helheten i treningsprosessen. I tillegg utvikler og formidler vi fagstoff om effektiv teknisk og motorisk trening. Den motoriske utviklingen hos barn.

RELATERTE BØKER