Makt, rett og livsvilkår

Makt, rett og livsvilkår - Hans Morten Haugen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Morten Haugen
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Makt, rett og livsvilkår.pdf
ISBN
2269518470248

BESKRIVELSE

I denne boken ser vi på de globale og lokale maktstrukturene med et kritisk blikk. Boken gir en oppdatert innføring i global økonomi og ressursforvaltning. Utgangspunktet er menneskerettighetene og hvordan statene kan samhandle bedre for å forbedre menneskers livsbetingelser og levekår og hva som hindrer dette. Boken egner seg for studenter med internasjonal fordypning og innenfor utviklingsstudier på høyskoler og folkehøyskoler, og for alle som interesserer seg for internasjonale spørsmål. Hans Morten Haugen har hovedfag i statsvitenskap og doktorgrad i jus fra Universitetet i Oslo. Han er førsteamanuensis ved Diakonhjemmet Høgskole. « usedvanlig vellykket bok som enkelt forklarer de viktigste globale spørsmålene i vår tid.» - Benedicte Bull, Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo «Det viktige med denne boken er at den reiser de viktigste spørsmålene som vi alle må forholde oss til i globaliseringens tidsalder.» - Asbjørn Eide, Senter for menneskerettigheter, Universitetet i Oslo

Utgangspunktet er menneskerettighetene og hvordan statene kan samhandle bedre for å forbedre menneskers livsbetingelser og levekår og hva som hindrer dette. Makt, rett og livsvilkår: innføring i internasjonale og globale studier Av Hans Morten Haugen Forlag Fagbokforl. ISBN 9788245006650 Utgitt 2008, Myk perm Kjøp Makt, rett og livsvilkår fra Norske serier I denne boken ser vi på de globale og lokale maktstrukturene med et kritisk blikk.

Kjøp boken Makt, rett og livsvilkår av Hans Morten Haugen (ISBN 9788245006650) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER