Kuppet

Kuppet - Rolf J. Widerøe, Hans Petter Aass | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf J. Widerøe, Hans Petter Aass
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Kuppet.pdf
ISBN
8109014907078

BESKRIVELSE

En ny, knallsterk dokumentar fra forfatterne av bestselgerne Dødsranet og Krigshelten. Tema: Nordea-kuppet, norgeshistoriens frekkeste bedrageri. 20. juli 2010 tropper en 49 år gammel hjelpepleier opp i Nordeas filialer på Tveita i Oslo. Utkledd som millionærarving og med falskt bankkort ber hun en velvillig saksbehandler om å registrere en fullmakt på en ung mann i hennes følge. Snart er 62 millioner kroner overført til flere konti i Dubai. Pengene er aldri kommet til rette. Hovedmannen går fortsatt fri. Forfatterne går tett på den norsk-pakistanske familien bak bedrageriet, av politiet utpekt som den mektigste mafiafamilien i Norge. I kretsen rundt dem dukker det opp flere sentrale personer fra Norges tyngste kriminelle miljøer ? fra «B-gjengen», kriminelle MC-bander, ransmiljøet og torpedomiljøet. Det er nådeløse oppgjør, luksusliv i Dubai og pengestrømmer på ville veier. I Oslos underverden foregår det ting du aldri ville ha trodd.

Vi benytter cookies for å bedre brukeropplevelsen og for å kunne vise deg våre annonser når du besøker andre nettsteder. Ved å fortsette å benytte siden godtar du dette. Kjøp Kuppet.

Kommentar ... Kuppet er 11. bind på dansk i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon.Den 18.

RELATERTE BØKER