iPhone-boka

iPhone-boka - Line Therkelsen, Bens Aarø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Therkelsen, Bens Aarø
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
iPhone-boka.pdf
ISBN
8585956672399

BESKRIVELSE

Det er ingen tvil om at iPhone er en av de beste smarttelefonene som finnes, og den har blitt enda bedre med innføringen av iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Med sine 4,7 og 5,5 tommers Retinaskjermer og ekstra kraftige ytelser, har Apple forbedret den ytterligere. Men det er ikke bare maskinvaren som er oppgradert. iOS 8 operativsystemet har gitt nytt liv og nye muligheter til de innebygde applikasjonene, heretter kalt apper. Det er disse appene iPhoneBoka fokuserer på. Vi utforsker hvordan du kan få best mulig utbytte av din iPhone ved å utnytte de mulighetene appene gir. Vi gir grundig veiledning og nyttige tips. Med iPhonen og dens apper har du et praktisk verktøy som gjør hverdagen din enklere å administrere. Kos deg med å bli kjent med telefonen din!

Med sine 4,7 og 5,5 tommers Retinaskjermer og ekstra kraftige ytelser, har Apple forbedret den ytterligere. iPhone Boka. Siste utgave: Onsdag 01.feb.2017 Det er ingen tvil om at iPhone er en av de beste smarttelefonene som finnes, og den har blitt enda bedre med innføringen av iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp iPhone-boka fra Bokklubber Det er ingen tvil om at iPhone er en av de beste smarttelefonene som finnes, og den har blitt enda bedre med innføringen av iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Med sine 4,7 og 5,5 tommers Retinaskjermer og ekstra kraftige ytelser, har Apple forbedret den ytterligere. iPhone Boka 2015, hardcover 199 Ord.

RELATERTE BØKER