Hjelp - vi blir tjukkere!

Hjelp - vi blir tjukkere! - Gary Taubes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gary Taubes
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Hjelp - vi blir tjukkere!.pdf
ISBN
6969910919776

BESKRIVELSE

Forfatter og New York Times journalist Gary Taubes har skrevet flere bestselgende bøker, og har vunnet flere internasjonale journalistpriser for sine granskende og avslørende artikler. Han er nå ute med en banebrytende bok hvor han fremlegger nye bevis på at det er karbohydratene i kostholdet vårtsom har ført til fedmeepidemien vi opplever i dag – ikke inntak av for mange kalorier. Taubes presenterer nye beviser for sine påstander og knuser myten om at slanking bare handler om «kalorier inn, kalorier ut». Forfatteren tar opp hvordan genene våre påvirker fedme, hva som gjør oss fete, og hvordan vi kan forandre det. Her vil du også få kunnskapen du trenger for å holde deg slank, i tillegg til tips om hva du skal og ikke skal spise.Hjelp vi blir tjukkere!er en uvurderlig nøkkel i vår forståelse av en internasjonal epidemi og en guide til hva hver enkelt av oss kan gjøre med det. Dette er hans første bok på norsk, og den er blitt en stor internasjonal bestselger.Boken inneholder nye og oppsiktsvekkende forskningsresultater som garantert vil gi deg et nytt syn på fedmeproblematikken og hvordan den har oppstått.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788292605646 Kjøp Hjelp - vi blir tjukkere! fra Bokklubber Hjelp! Vi må legge om kostholdet, og det haster ... Den prisbelønte forfatteren og New York Times-journalisten Gary Taubes gir deg i denne boken oppsiktsvekkende beviser for at det er det karbohydratrike kostholdet vårt som har ført til fedmeepidemien vi opplever, og boken er samtidig en uvurderlig guide for alle som vil vite mer kroppen sin ... I Hjelp vi blir tjukkere! legger han frem oppsiktsvekkende bevis for at det er det karbohydratrike kostholdet som har ført til fedmeepidemien vi opplever i Vesten.

Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Hvis du ikke blir sliten når du har tatt 15-20 repetisjoner i rolig tempo kan du prøve å ta på deg en ryggsekk og tilpasse innholdet så du blir skikkelig sliten av å ta 15 repetisjoner, evt. ha en vektstang på skuldrene hvis du har tilgang.

RELATERTE BØKER