Gutten og fjellet; en oppdagelsesreise i norsk natur

Gutten og fjellet; en oppdagelsesreise i norsk natur - Torbjørn Ekelund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Ekelund
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Gutten og fjellet; en oppdagelsesreise i norsk natur.pdf
ISBN
6302424107383

BESKRIVELSE

Gutten og fjellet er en oppdagelsesreise gjennom norsk natur, en samtale mellom far og sønn om natur, det å ferdes ute med telt og ryggsekk og om menneskets litenhet i møtet med naturen.Sommeren 1894 forsvinner en seks år gammel gutt fra en seter under fjellet Styggemann i fjellområdet Skrim. Hundrevis av mennesker leter etter ham, men gutten er sporløst forsvunnet. 122 år senere drar en far og hans seksårige sønn på fottur i det samme fjellområdet. Utstyrt med telt og ryggsekk går de gjennom dype skoger og over forblåste fjell. Målet deres er å nå toppen av Styggemann. Men også å følge i sporene til den forsvunne gutten, og kanskje komme nærmere sannheten om hva som skjedde med ham.Hvorfor gikk han seg vill? Hvorfor fant han ikke veien tilbake?Torbjørn Ekelund er skribent, forfatter og medeier av nettmagasinet Harvest.

Les innlegget hans om "De siste barna i skogen" her. Gutten og fjellet er en oppdagelsesreise gjennom norsk natur, en samtale mellom far og sønn om natur, det å ferdes ute med telt og ryggsekk og om menneskets litenhet i møtet med naturen. Sommeren 1894 forsvinner en seks år gammel gutt fra en seter under fjellet Styggemann i fjellområdet Skrim.

Sommeren 1894 forsvinner en seks år gammel gutt fra en seter under fjellet Styggemann i fjellområdet Skrim. Kjøp Gutten og fjellet fra Bokklubber Gutten og fjellet er en oppdagelsesreise gjennom norsk natur, en samtale mellom far og sønn om natur, det å ferdes ute med telt og ryggsekk og om menneskets litenhet i møtet med naturen. Sommeren 1894 forsvinner en seks år gammel gutt fra en seter under fjellet Styggemann i fjellområdet Skrim. Kjøp Gutten og fjellet fra Bokklubber Gutten og fjellet er en oppdagelsesreise gjennom norsk natur, en samtale mellom far og sønn om natur, det å ferdes ute med telt og ryggsekk og om menneskets litenhet i møtet med naturen.

RELATERTE BØKER