Englemakersken

Englemakersken - Camilla Läckberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Englemakersken.pdf
ISBN
5526301432202

BESKRIVELSE

Englemakersken er Camilla Läckbergs åttende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström. 12 MILLIONER SOLGTE BØKER Påsken 1974 forsvinner en familie sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. I spisestuen er det pent dekket til påskelunsj, men alle er borte utenom den ettårige Ebba. Flere år senere returnerer den voksne Ebba og mannen hennes til huset som hennes far med hard hånd drev som internatskole. De har nettopp mistet sin lille sønn, og for å bearbeide sorgen har de flyttet tilbake for å pusse opp huset og åpne et gjestehus. Men så blir de utsatt for et mordbrannforsøk. Og da de river opp gulvet i spisestuen, finner de inntørket blod. Hva skjedde egentlig med Ebbas familie?

Camilla Läckberg er en mester til å knytte ugjerninger i fortiden sammen med mørke hendelser i nåtiden. Kjøp Englemakersken fra Cappelendamm Amelia fikk en dramatisk ilddåp på Ekely den høstnatten hun fant vesle Gustav flytende i hagedammen. Alle skjebnene hun møter på barnehospitalet, går sterkt inn på henne.

Middagsbordet er sirlig dekket, men alle, bortsett fra ettåringen Ebba, er borte. Er de ofre for en ... Englemakersken er Camilla Läckbergs åttende kriminalroman med Erica Falck og politimannen Patrik Hedström.

RELATERTE BØKER