Dører til ditt indre

Dører til ditt indre - Eileen Caddy | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eileen Caddy
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Dører til ditt indre.pdf
ISBN
7506748287011

BESKRIVELSE

Eileen Caddy er for mange synonymt med Findhorn, senteret for åndelig vekst på Skottlands nordøstkyst, som ble etablert på 1960-tallet. Gjennom mesteparten av livet mottok hun kanaliserte budskap fra det hun omtalte som en stille indre røst som ble grunnleggende for etableringen av Findhorn. Tekstene i boken kan hjelpe deg til å finne din indre ledelse og være en inspirasjonskilde for daglig meditasjon.Dører til ditt indre kom ut på norsk i 2001. Boken foreligger nå i ny utgave med et fyldig forord av en av forfatterens tre sønner som kaster et interessant lys over de tidligste årene. Den er oversatt til mange språk og regnes for en moderne klassiker.«Alt du trenger, bærer du dypt i ditt indre. Det bare venter på å bli erkjent, utviklet og hentet frem. Alt du trenger å gjøre, er å bli stille og ta deg tid til å søke etter det som finnes i ditt indre, for da skal du sannelig finne det.» Eileen Caddy"Et års forsyning med himmelsk veiledning og åndelig inspirasjon for indre vekst." Robert Holden, forfatter

Jeg burde selvsagt laget ei fotobok av alle mine dør-motiver. Det kommer kanskje en vakker dag.

Gjennom mesteparten.. Dører til ditt indre Eileen Caddy ; David Earl Platts (Redaktør) ; Roald Pettersen (Oversetter) Inspirasjonsbok med en tekst for hver dag i året, skrevet av Eileen Caddy som var med på stiftelsen av Findhorn-senteret i Skottland for over 30 år siden. Dører til ditt indre kom ut på norsk i 2001. Boken foreligger nå i ny utgave med et fyldig forord av en av forfatterens tre sønner som kaster et interessant lys over de tidligste årene.

RELATERTE BØKER