Byggherreforskriften med kommentarer

Byggherreforskriften med kommentarer - Grethe Gullhaug, Kjetil Sangolt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Gullhaug, Kjetil Sangolt
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
Byggherreforskriften med kommentarer.pdf
ISBN
3020859372126

BESKRIVELSE

Boken er et praktisk verktøy for alle som må forholde seg til byggherreforskriften. Byggherreforskriften pålegger byggherrer, prosjekterende, rådgivere og utførende omfattende forpliktelser som disse må kjenne til og kunne ivareta. Forskriften har vært i kraft siden 1995. I 2010 ble både strukturen i forskriften og en rekke enkeltbestemmelser endret. Endringene ledet blant annet til en skjerping av byggherrens ansvar, men også betydelige endringer for de øvrige aktørene. I Byggherreforskriften med kommentarer går advokatene Grethe Gullhaug og Kjetil Sangolt gjennom strukturen i forskriften, forklarer innholdet i enkeltbestemmelsene og hvordan disse må leses i sammenheng. Boken inneholder også praktiske tips til håndtering av pliktene og hvordan aktørene kan oppnå forskriftens formål om å verne arbeidstakerne i prosjektet. Mulige konsekvenser ved overtredelse av byggherreforskriften - strafferettslig og kontraktuelt - blir også grundig behandlet.

Arbeidstilsynets kommentar ... arbeid på bygge- eller anleggsplassen, er ført opp på listen.

(allmenngjøringsloven) § 9. Fremmet av Kommunal- og arbeidsdepartementet (nå Arbeids- og inkluderingsdepartementet). Håndboken Byggherreforskriften med kommentarer er nå i salg.

RELATERTE BØKER