Spedbarnets interpersonlige verden

Spedbarnets interpersonlige verden - Daniel N. Stern | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel N. Stern
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Spedbarnets interpersonlige verden.pdf
ISBN
2369392040894

BESKRIVELSE

De siste 20 årenes mest innflytelsesrike bok om barnets tidlige utvikling foreligger for første gang i norsk språkdrakt. Daniel Stern skaper her en ny teori på grunnlag av psykodynamisk tenkning og moderne spedbarnsforskning. Integrasjonen av klinisk kunnskap og eksperimentelle data gir støtte til hans revolusjonerende syn på barns sosiale og emosjonelle liv, et syn som har fått økende betydning for teori, forskning og praksis i årene som har gått siden førsteutgivelsen. I denne utgaven har Daniel Stern selv skrevet et nytt forord hvor han nettopp reflekterer over bokens betydning siden førsteutgaven, og ser sin egen klassiker i lys av ny kunnskap. Den norske utgaven har i tillegg et nyskrevet forord av Bjørg Røed Hansen.

Det er ikke snakk om en idyllisk verden der ingen noen gang opplever seg utenfor, for det er en del av det av å finne ut av det med hverandre. Men i et VI-fellesskap i barnehagen vil engasjerte og kjærlige voksne sammen med gode oppfølgingsrutiner, tydelige strukturer, ledelse og forventninger føre til at de som opplever seg utenfor, raskt blir invitert inn ... Pensum/læringskrav Lærebok.

Når barnet begynner i barnehagen.. 69 måter å glede din partner på ebok - Nicole Bailey .pdf. Absalons krigere pdf download (Iselin B.

RELATERTE BØKER