Regnmakeren

Regnmakeren - Gert Nygårdshaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Regnmakeren.pdf
ISBN
7982023417339

BESKRIVELSE

I en ikke navngitt liten landsby holder urmaker Melkior Mussenden og hans kone Mathilde til sammen med gode venner. I denne landsbyen leves livet stille og rolig, innbyggerne bryr seg lite om samfunnets og nye tiders moter og alskens unyttig som blir prakket på dem. «Men hvorfor regner det bare her hos oss, når det er tørke overalt ellers i landet og verden?» undrer landsbybefolkningen på. De har med vennlighet og hjelpsomhet tatt imot den økende strømmen av mennesker som har mistet hus og hjem på grunn av tørken, og som nå får bosette seg i landsbyen. Dette ser landets Etater, Stat og Hierarki særdeles ublidt på, og snart får landsbyen ubehagelige besøk.Dette er den tredje frittstående romanen om ekteparet Mussenden, og føyer seg inn i den fortellertradisjonen Nygårdshaug er mest kjent for, og som gjerne forbindes med navn innen sør-europeisk eller latin-amerikansk litteratur, der fabelens form rommer undertekster med besk samfunnskritikk og filosofiske problemstillinger.

«Men hvorfor regner det bare her hos oss, når det er tørke overalt ellers i landet og verden?» undrer landsbybefolkningen på. Regnmakeren (ISDN/modem) eller Regnmakeren (bredbånd). Sendt i Schrödingers katt torsdag 29.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Selv om Regnmakeren foregår langt unna regnskogen, så slipper man heller ikke her unna en opprivende skogbrann. - Det er en forferdelig fryktskapende ting, når du ser store skoger som brenner.

RELATERTE BØKER