Politi og røver

Politi og røver - Kjetil Stensvik Østli | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Stensvik Østli
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Politi og røver.pdf
ISBN
7831539739657

BESKRIVELSE

Politi og røver er historien om et kriminelt miljø som oppsto på Tveitasenteret på 1970-tallet og endte med ranet av Nokas og drapet på en politimann i Stavanger i 2008. Historien fortelles gjennom spaneren Johnny Brenna og den tidligere kriminelle Petter R. Hansens erfaringer.

Historien fortelles gjennom spaneren Johnny Brenna og den tidligere kriminelle Petter R. Hansens erfaringer. Politi og røver er historien om et kriminelt miljø som oppsto på Tveitasenteret på 1970-tallet og endte med ranet av Nokas og drapet på en politimann i Stavanger i 2008.

Fengselet er gjerne en opptegnet sirkel på bakken. Kjøp Politi og røver fra Cappelendamm Gjennom Kjetil S. Østlis kontakt og etterhvert vennskap med den tidligere spaneren Johnny Brenna og den tidligere kriminelle Petter R.

RELATERTE BØKER