Matematikk S1

Matematikk S1 - Odd Heir, John Engeseth, Håvard Moe, Ørnulf Borgan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Heir, John Engeseth, Håvard Moe, Ørnulf Borgan
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Matematikk S1.pdf
ISBN
3759843982798

BESKRIVELSE

Læreboka inneholder teori, eksempler og innlæringsoppgaver, samt differensierte oppgaver til hvert underkapittel. Innlæringsoppgaver er plassert rett etter tilhørende teori og eksempler. Elevene kommer deretter til den differensierte oppgavesamlingen bakerst i underkapitlet. Her kan de arbeide med flere grunnleggende oppgaver og mer utdypende oppgaver. Bruk av digitale verktøy forklares løpende. Bakerst i boka fins en oversikt over de viktigste GeoGebra-kommandoene for S1-kurset. Hvert kapittel avsluttes med en todelt kapitteltest og et sammendrag som oppsummerer kapitlet. Til slutt i bøkene finner du et todelt eksamenstreningskapittel med blandede oppgaver. På omslagsklaffene står viktige definisjoner, setninger og formler. Til læreboka hører en gratis digital elevressurs. Ressursen omfatter interaktive oppgaver, innlæringsressurser, verktøyopplæring og løsninger til alle oppgavene fra boka.

Oppgavene ble brukt til den skriftlige eksamenen 20. mai 2019.

Forumets hovedside; Ungdomsskolen og nedover; Videregående skole ... Eksamen REA3026 Matematikk S1 Våren 2015 Side 14 av 16 DEL 2 Med hjelpemidler Oppgave 1 (6 poeng) En undersøkelse viser at 70 % av norske arbeidstakere er fornøyde med den utdanningen de har valgt. I en ungdomsskoleklasse er det 30 elever.

RELATERTE BØKER