I dag ville jeg helst ikke ha møtt meg selv

I dag ville jeg helst ikke ha møtt meg selv - Herta Müller | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herta Müller
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
I dag ville jeg helst ikke ha møtt meg selv.pdf
ISBN
2507380274481

BESKRIVELSE

Roman av nobelprisvinner Herta Müller.En ung kvinne sitter på trikken på vei til et forhør med major Alba i sikkerhetstjenesten. Hun skal være der presis klokken ti. Trikken stopper, nye passasjerer kommer på, og samtidig driver biter av livet hennes forbi i minnet: barndommen i den lille landsbyen, deportasjonen av besteforeldrene, det halverotiske forholdet til faren, det naive ekteskapet med «parfymekommunistens» sønn, og de gylne øyeblikkene av lykke med Paul, selv de gangene han drakk.Hun har tatt denne trikken mange ganger før. Hun har blitt innkalt til forhør mange ganger før. Men denne torsdagen skal alt bli annerledes.Herta Müllers roman I dag ville jeg helst ikke ha møtt meg selv gir et foruroligende bilde av livet i et diktatur, hvor sikkerhetstjenesten finnes overalt, selv der man skulle tro det fantes en vei vekk - som i språket, i minnet, i latteren. Romanen beskriver et liv som hele tiden må leves på grensen til galskapen, og man blir tvunget til å ta valget mellom livsløgnen og fornuftens kollaps.

- Hva hvis jeg hadde møtt ham i ... Samtidig fikk Mari en følelse av at saken ikke ville ordne seg automatisk, selv om de snakket «kvinne ... Jeg elsker oppmerksomhet, men dette blir et tåpelig forsøk på å skaffe mer.

Jeg har fortsatt troen på at jeg skal klare å klore til meg en jobb som jeg vil ha, og gjøre det godt der. Jeg er 29 år, og har alltid vært et sosialt vesen. Blond, blåøyd og veldig sosial, glad i livet og aldri hatt problemer med å fange interessen til menn.

RELATERTE BØKER