Hotellmysteriet

Hotellmysteriet - Martin Widmark | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Hotellmysteriet.pdf
ISBN
4902294091029

BESKRIVELSE

Dagen før julaften kommer den fine familien Åkerø til hotelet i Valleby. De har med seg en kinesisk epledaks, en verdifull hund, som de er veldig glade i. Det er noe kjent med den fine familien på rom nummer 13 - men hva? Personalet på hotellet forbereder en hyggelig julefeiring, men så begynner problemene... og Lasse og Maja får et nytt oppdrag!Dette er en lettlest spenningsserie. Rikt illustrert med fine tegninger. Midt i blinken for de som nettopp har lært å lese.Jacob, 9 år, om boken:"Veldig morsom, og jeg kunne prøve å finne ut hvem som var tyven selv." "Det var kjempekule tegninger."

Utdrag fra boka - Dere har ikke funnet hunden! skriker herr Åkerø. - Skandale! Vi skal ha erstatning for Ribston.

Loading... De to vennene Lasse og Maja driver et fremgangsrikt detektivbyrå sammen i Valleby, og gang på gang hjelper de politimesteren med å løse spennende mysterier. Bøkene om LasseMajas Detektivbyrå er lettleste og spennende, og har blitt svært populære. Bli med å løs hotellmysteriet, et interaktivt spill med ledetråder, politirapport, åsted og mistenkte.

RELATERTE BØKER