Fargelegg: Figur og fantasi. Fargelegging for barn og voksne

Fargelegg: Figur og fantasi. Fargelegging for barn og voksne En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Fargelegg: Figur og fantasi. Fargelegging for barn og voksne.pdf
ISBN
6382801473298

BESKRIVELSE

Ta del i den populære trenden med fargeleggingsbøker - kreativt og avslappende for barn og voksne. Slipp løs din kreativitet med sofistikerte fargeleggingsbøker fra Orage. De flytende linjene og svært detaljerte mønstrene på hver illustrasjon er opprettet slik at alle og enhver kan lage noe vakkert og beroligende. Ved å fokusere gjennom kreativitet kan de som synes det er vanskelig å finne sin indre kunstner bli møtt med en blank side. Det er ingen instruksjoner, ingen fasit og ingen behov for kostbart utstyr - leserne kan bare drodle og farge akkurat på den måten de ønsker for å skape sine unike og prektige kunstverk. Boken er svært populær i utlandet og har figurert på topplistene i England i mange uker.

Avslappende for voksne. Inspirerende for barn.

La barna dine lære om livet til Jesus: gi dem disse enestående tegninger til fargelegging og la dem uttrykke fantasien sin via et fantastisk, kristent fargespill. Kjøp Fargelegg. Figur og fantasi.

RELATERTE BØKER