Dianetikk - Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska)

Dianetikk -  Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska) - L. Ron Hubbard | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
L. Ron Hubbard
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Dianetikk - Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska).pdf
ISBN
9901729026626

BESKRIVELSE

«Dianetikk er et eventyr. Det er en oppdagelsesreise inn i Terra Incognita, menneskesinnet, dette enorme og hittil ukjente riket en centimeter bak pannene våre.»Fra Dianetikk – den moderne vitenskapen om mental sunnhetDet har blitt hevdet at Dianetikk inneholder oppdagelser som er viktigere enn både hjulet og ilden. Det er en grunn til at boken har fortsatt å være en bestselger i over 50 år. Med mer enn 20 millioner eksemplarer i omløp er den utvilsomt den mest leste og innflytelsesrike boken om menneskesinnet som noensinne er blitt skrevet.Her får du en fullstendig beskrivelse av oppbygningen til det reaktive sinnet, denne tidligere ukjente kilden til mareritt, irrasjonell frykt, opprørthet og usikkerhet. Denne boken beskriver hvordan du blir kvitt det og derved oppnår noe som mennesket tidligere bare drømte om: tilstanden clear.I boken Dianetikk beskrives bl.a. disse oppdagelsene:* Menneskets mål* Eksistensens dynamiske prinsipp, sammenfattet i ett enkelt ord, som driver alt liv * De fire dynamikkene – drivkreftene bak alt mennesket gjør* Et diagram som anskueliggjør ditt potensial og hvordan du realiserer det.* Oppdagelsen av det reaktive sinnet og nøyaktig hva det består av* De smertefulle opplevelsene – engrammene – som finnes i det skjulte, reaktive (det reagerer mot deg) sinnet, og som kontrollerer og befaler en person å handle irrasjonelt og imot personens egne ønsker og mål* Prenatale (før fødselen) engrammer – de smertefulle opplevelsene som hendte før du ble født og hvordan dette kan påvirke deg nå.* En fullstendig beskrivelse av en teknikk til å finne og uskadeliggjøre disse negative erfaringene, slik at de aldri vil ha en negativ innflytelse på deg igjen og slik at ditt sanne jeg mer trer fram

Dianetikk -Den moderne vitenskap om mental sunnhet (Norska) En av oss. 100 fantastiske fakta om naturvitenskap.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris En presentasjon av boken Dianetikk: Den moderne vitenskap om mental sunnhet begrep etter begrep - denne filmen er en visuell veileder til det menneskelige sinnet. Med alle de oppdagelsene og prosedyrene i trinn-for-trinn for den komplette forståelse det gir deg mulighet for straks begynne å anvende teknologien i Dianetikk.

RELATERTE BØKER