Å redde liv

Å redde liv - Terje Svabø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Svabø
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Å redde liv.pdf
ISBN
1146643122195

BESKRIVELSE

Halvor Fossum Lauritzsen har vært profesjonell pendler i nød og elendighet siden han som ung katastrofesykepleier reiste til Afghanistan i 1980-årene for å etablere et feltsykehus utenfor Kabul. Lauritzsen er ansvarlig for å ha reddet millioner av menneskeliv, og Jan Egeland har sagt at han er "den beste nødhjelpsarbeideren verden har sett". I boken Ingenting er umulig forteller Lauritzsen for første gang sin oppsiktsvekkende historie om et liv omgitt av krig, katastrofer, frykt og redsler. Men også om medmenneskelighet, eventyrlyst, glede og håp. Boken byr også på dypdykk i årsakene til noen av samtidens blodigste konflikter og tragedier, så vel som i det internasjonale samfunnets evne og vilje til å yte hjelp. Boken er ført i pennen av Terje Svabø.

Verdien av et statistisk liv (VSL) er definert som verdien av én enhets reduksjon i forventet antall dødsfall i en gitt periode. - Redder liv. AF-gruppen har tre søkshunder, og én person ansatt med det hundefaglige ansvaret.

Fra Tromsø kan et redningshelikopter ta med seg skredressurser fra Røde Kors, Norsk ... Lydia lærer deg hva du skal gjøre hvis du finner noen som er skadet! Aldersgrense: A Programleder: Lydia Gieselmann Medvirkende: Ørjan Veisetaune Svingen Foto: Morten Waagø Regi/klipp: Jørgen ... Kjøp 'Å redde liv, Halvor Fossum Lauritzsen' av Terje Svabø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788281691681 MED BAKGRUNN FRA OLJEBRANSJEN: - Vi ønsker å bruke vår kompetanse om kunstig intelligens til å påvirke samfunnet til å bli et bedre sted, sier Ivan A.

RELATERTE BØKER