Øyeblikk

Øyeblikk - Pål Hermansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Hermansen
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Øyeblikk.pdf
ISBN
1946158287993

BESKRIVELSE

I denne boka viser våre fremste naturfotografer sine beste bilder - av fugler, dyr, planter, detaljer og landskap. Dette er ikke bare en kavalkade over norsk natur, men også en idébok i praktisk naturfotografering. I den fyldige teksten roper fotografene sine «hemmeligheter» - om motivvalg, lys og komposisjon, valg av utstyr og de bevisste valgene av blender og lukker.Dermed blir boka både en unik naturdokumentar og en informativ og lærerik bok om naturfotografering. Mangfoldet i naturen er stort og kan tolkes på mange måter. Boka rommer derfor både tradisjoneile naturbilder - og «sære» og mer eksperimentelle bilder.

Legg til ny oversettelse. Bokanmeldelse: Herbjørg Wassmo: «Disse øyeblikk» Urkraften Wassmo. Intens oppvekstroman under harde kår i nord, utleverende og velskrevet. Når miljøterapeuten og barnet møter hverandre som deltakende individer, kan begge få nye følelseserfaringer, og det oppstår utvikling. Den britiske kongefamiliens pinligste øyeblikk Meghan Markle er ikke ennå et offentlig medlem av den kongelige familien, men hun har allerede blitt utsatt for skandalepressen. Sannhetens øyeblikk.

mai. Og nordmenn skal kåre tidenes ESC-øyeblikk. Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet.

RELATERTE BØKER