Vi skulle sveve som månen

Vi skulle sveve som månen - Einar Mathisen Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Mathisen Hansen
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Vi skulle sveve som månen.pdf
ISBN
6908437764088

BESKRIVELSE

Kan du se for deg nattens blå toner som troner over regnfulle hustak? Kan du tillate den nære ende i å løfte oss høyere enn månen, i kjærlighetens siste åndedrag? Eller å møte de såre ord som stryker over vår innerste usikkerhet om egen eksistens? Disse diktene ønsker å vise vei i en moderne tid hvor etablerte sannheter iblant frarøver oss en annen virkelighet. Kanskje rommer de både fortvilelse og hengivenhet. Kanskje kan de bidra til en erkjennelse om hvilken plass mennesket har i livets skjøre øyeblikk.

Under dessa förhållanden, och trots de uppenbara skillnaderna mellan planeter (som Jord och Jupiter när det gäller storlek och storlek), kan vindarna på vår planet nå 160 kilometer i timmen varje dag. Vi har også gjort det enkelt for deg å legge til et synonym dersom det mangler. For å forhindre useriøse bidrag krever dette registrering eller identifisering med Google, Facebook eller Twitter.

Jeg håper du finner noe som interesserer deg her inne og jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen til meg. ...

RELATERTE BØKER