Ven med dagen

Ven med dagen - Steinar Wøllo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Wøllo
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Ven med dagen.pdf
ISBN
6125765601558

BESKRIVELSE

Steinar Wøllo har skrevet dikt det mest av livet, og da han gikk bort i februar 2019, ville Kløfta Rotaryklubb reise ham et varig minne ved å få utgitt noen av dikta hans i bokform. Det er blitt ei samling med 89 dikt, i boka organisert i fire bolker: I Sol frå skyfri himmel, II Men over var himmelen blå, III Du store all verda og IV Her høyrer eg til. Steinar vaks opp i Aurland, og de fleste dikta i samlinga er skreve på nynorsk. Steinar og familien hans busette seg i 1970 i Gjerdrum i Akershus, og nokre av dikta i samlinga er på bokmål. Det evige Spørsmål Kva er meininga med livet? Spør folk over kanten av sprudlande champagneglass og røpar at ferda til no har vore medstraums. Folk som har teke vanskelege valg, valg som kostar, spør ikkje slik.

16. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din.

Fordi i dag var dagen da min beste venn kom inn i denne verden. Finn bilder av Gratulerer Med Dagen. Gratis for kommersiell bruk Ingen attribusjon kreves Ingen opphavsrett Mer informasjon om Ven med dagen; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen.

RELATERTE BØKER