Spennende matematikk; hefte med logiske oppgaver

Spennende matematikk; hefte med logiske oppgaver - Jane Kats | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Kats
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Spennende matematikk; hefte med logiske oppgaver.pdf
ISBN
2702230878803

BESKRIVELSE

«Spennende matematikk» er en serie hefter for barn fra fire til sju år. Hovedmålet i serien «Spennende matematikk» er ikke å lære barna å regne (det kommer de til å lære allikevel), men å få dem interessert i matematikk. Få dem med ut på en spennende tur i logikkens og matematikkens verden. Derfor er oppgavene i denne serien først og fremst morsomme. Grunnlaget for matematikk ikke er evnen til å kunne regne, men evnen til å kunne tenke logisk. Derfor trener vi først og fremst barna opp til logisk tenkeevne.

De gjentar ikke, men utvider skolens matematikkpensum med morsomme og fengende oppgaver. Selv den mest «garvede» og «livserfarne» elev vil kunne lære mye nytt fra dette heftet.

Les mer ... «Spennende matematikk» er en serie hefter for barn fra fire til åtte år. Dette er det tredje heftet i serien «Spennende matematikk».

RELATERTE BØKER