Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger

Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger - Anne Tove Fennefoss, Kirsten Elisabeth Jansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Tove Fennefoss, Kirsten Elisabeth Jansen
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger.pdf
ISBN
5662337229032

BESKRIVELSE

Praksisfortellingene som presenteres i denne boken, er hentet fra det myldrende livet blant de yngste barna i barnehagen. I dette frodige, livlige fellesskapet finnes utallige fortellinger som belyser faglige og spennende temaer. Vi analyserer fortellingene for å få frem kunnskap, og utfordrer etablerte forestillinger som knyttes til lek og kultur, hverdagsrutiner, samspill og læring, didaktikk, samt medvirkning og demokrati. Praksisfortellingene er dokumentasjon, og disse tolkes gjennom en analytisk struktur. Med denne boken ønsker vi å bidra til økt kunnskap om det småbarnspedagogiske feltet og til innsikt i de yngste barnas evne til aktiv deltakelse og medvirkning i egne og andres liv. Høyoppløst bilde Bla i boken Anne Tove Fennefoss og Kirsten E. Jansen har begge undervist i pedagogikk ved Universitetet i Agder i mange år. De har deltatt i forskningsprosjekter om barns medvirkning og de yngste barna i barnehagen. Begge har skrevet flere bøker som brukes i barnehagelærerutdanning.

(Anne Tove Fennefoss og Kirsten E. Jansen 2008) Den gode assistenten.

Jansen. Praksisfortellingene som presenteres i denne boken, er hentet fra det myldrende livet blant de yngste barna i barnehagen. Tittel: Småbarnspedagogikk og praksisfortellinger , Forfatter: Fennefoss, Anne Tove og Jansen, Kirsten E., Omtale: Praksisfortellingene som presenteres i denne boken, er hentet fra det myldrende livet blant de yngste barna i barnehagen.

RELATERTE BØKER