Middelklassekulturen i Norge

Middelklassekulturen i Norge - Rune Sakslind, Ove Skarpenes, Roger Hestholm | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Sakslind, Ove Skarpenes, Roger Hestholm
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Middelklassekulturen i Norge.pdf
ISBN
2603801518226

BESKRIVELSE

I Middelklassekulturen i Norge foretar Rune Sakslind, Ove Skarpenes og Roger Hestholm en analyse av den norske, høyt utdannede middelklassen. Resultatene er fortolket i et historisk og komparativt perspektiv. Studien er basert på dybdeintervjuer med 113 personer i privat og offentlig sektor, fordelt på byene Oslo, Bergen og Kristiansand. Leger, samfunnsvitere, økonomer, jurister, naturvitere, humanister, psykologer og sivilingeniører har lange utdanninger. De arbeider i skoler, sykehus, kommuner, museer, departementer, forlag, universiteter, hjelpeorganisasjoner, konsulentfirma og i alle slags private bedrifter. Hvilke verdier vektlegges av denne akademiske middelklassen, og hvilken betydning har middelklassens verdiverden for sentrale norske institusjoner og kulturelle praksiser? Hvordan skiller Norge seg fra andre land, og hvilke historiske og sosio-kulturelle særtrekk ligger til grunn for forskjellene? Undersøkelsen utgjør et viktig bidrag til forståelsen av det norske samfunnet.

Fredag 08.feb 20:00 - 21:30 Rom: Boksalongen. Arrangør: Spartacus Forlag.

... Norge og Sverige Når dette er sagt, må vi ikke glemme visse historiske sannheter. Middelklassekulturen i Norge er en storslagen tittel, det høres ut som et skjellsettende og ambisiøst verk, noe som burde bli et referanseverk i sitt emne.

RELATERTE BØKER