Kirka og jeg

Kirka og jeg - Kjersti Opstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Opstad
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Kirka og jeg.pdf
ISBN
1770813071660

BESKRIVELSE

Elleve år gamle Muhammed kan ikke forstå hvorfor Kjersti ikke går i kirka - hun er jo medlem der. Så, på guttens oppfordring, stuper Kjersti Opstad en januarsøndag inn i sin lokale kirke. Det markerer starten på et nytt og omfattende prosjekt: Lettere skeptisk etter 30 år uten kirkebesøk har hun oppnevnt seg selv som utsendt medarbeider på de passive medlemmenes vegne for å finne ut av hva i all verden man holder på med i kirka nå om dagen. Målet er 52 kirkebesøk på ett år. Etterord av biskop i Oslo, Kari Veiteberg.

Det er grunn til å feire for dem som ønsker likekjønnet vigsel velkommen! Alle som ønsker å gifte seg uavhengig av legning skal få gifte seg i sin lokale kirke. Kan jeg gå i kirken nå? Informasjon fra Porsgrunn kirkelige fellesråd, gjelder alle kirkene i Porsgrunn- og Eidanger menighet Gudstjenester og annen aktivitet; Gudstjenester har (siden 1. Pinsedag) begynt å skje i både Porsgrunn sokn og Eidanger sokn. - Jeg har valgt å konfirmert meg i kirka for og vise at jeg vil være kristen og for å vise mamma og pappa at de gjorde et godt valg når de valgte å døpe meg.

Til og med jeg husker den fra Melodi Grand Prix da jeg var liten. Her får jeg påfyll og bidrar til fellesskapet. Kirka er en naturlig møteplass for meg.

RELATERTE BØKER