Sølvguttene

Sølvguttene - Olav Christensen, Tove Valmot | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav Christensen, Tove Valmot
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Sølvguttene.pdf
ISBN
5710908309179

BESKRIVELSE

De synger julen inn på TV. De opptrer med verdensstjerner. Turnerer i utlandet og reiser Norge rundt. Og i år har Sølvguttene 70-årsjubileum. I denne boken får vi bli med inn i korets særegne fellesskap! Vi møter gutta bak matrosdressen - i gylne øyeblikk og langt unna rampelyset. Ser hvordan legendariske Torstein Grythe skapte det enestående samholdet som forvandler stadig nye generasjoner av gutter til et kor i toppklasse. Boken er rikt illustrert.

Kontakt arrangøren Arrangør? Admin; Bestill en demo; Hva er TicketCo? Priser; Om TicketCo. Om oss; Jobber; Billettkjøper? Kirsten Flagstad har 125-årsjubileum i 2020.

07.00-17.30 på søndag!🇳🇴 Publisert av TV 2 Nyhetene Torsdag 14. mai 2020 Sølvguttene og Thorbjørn Harr sin rørende presentasjon av "Ja, vi elsker".

RELATERTE BØKER