Kjærlighetens håp

Kjærlighetens håp - Elisabeth Hammer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Kjærlighetens håp.pdf
ISBN
3465923957085

BESKRIVELSE

Joakim besøker Selma i forretningen. For å unngå folkesnakk skjuler han seg da en kunde kommer. Men det er ingen velkommen person som strener inn.Joakim hadde vært snar med å gå inn på bakrommet, og siden det regnet så det silte nedover vinduene, hadde nok ikke fru Kannestad sett ham. Selma slappet derfor av da hun ønsket fru Kannestad velkommen og spurte hva hun kunne hjelpe henne med. - Si meg, svarte fru Kannestad og kastet et blikk ut av vinduet. - Det er overlege Tønnessens automobil som står parkert utenfor her, er det ikke?

Hun er et sammensatt, utilfreds menneske, både bister og omsorgsfull, med gode og mindre gode sider. Sex, håp og kjærlighet. Abonnement Passer fra 16 år.

Kjærlighetens syklus. Generelt et dikt om kjærlighet.

RELATERTE BØKER