Jeg skal passe på deg

Jeg skal passe på deg - Ane Ramm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Ramm
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Jeg skal passe på deg.pdf
ISBN
1770346867773

BESKRIVELSE

Sommeren 2017 kjøpte Ane Ramm heroin til datteren sin. Etter fire år med en narkoman datter innså hun at dette var den beste måten hun kunne hjelpe henne på. Hvordan havnet moren her? Med å bryte loven, med oppfatningen om hva som er god behandling, og egne forestillinger om å passe på barnet sitt?Jeg skal passe på deg handler om morens kamp for at datteren skal få et verdig liv. Det er en beretning om paradoksene i ruspolitikken og i rusbehandlingen, en historie om et forhold som settes på prøve - og om en datter som bare ønsker å være som alle andre.

CHRISTIANSEN Vis mer 20. september 2019 kl ... Kjøp 'Jeg skal passe på deg, en fortelling om alkohol, barn og ansvar' av Anne Kristine Bergem fra Norges raskeste nettbokhandel.

Han sto ikke opp før nærmere åtte idag, og som alltid i helgene er det mamma som gjelder om morgenen. "Pappa vil ikke våkne mamma, men jeg skal passe på deg" sa han mens han klatret lett opp i sengen.

RELATERTE BØKER