Gaia og mennesket

Gaia og mennesket - Henning Jon Grini | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Jon Grini
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Gaia og mennesket.pdf
ISBN
1102653337199

BESKRIVELSE

Fra sammenbrudd til gjennombrudd Mennesket og Gaia (planeten vi bor på) er i dag plaget av utallige problemer og kriser. Alt fra overforbruk, utnytting, korrupsjon og terrorisme til økonomisk ulikhet, fattigdom, helseproblemer og ensomhet. På toppen av det hele har vi enorme miljøproblemer. Disse problemene kan bare tas ved roten skal vi få til en varig løsning ellers blir det bare symptombehandling. Ved å identifisere kjerneårsakene til våre menneskeskapte problemer og kriser kan vi forandre disse «onde sirklene» vi har viklet oss inn i og skape varige «gylne sirkler». Selv om vi ser mye sammenbrudd ute i samfunnet skjer det veldig mye gjennombrudd som ikke får den oppmerksomheten det hadde fortjent. Denne boken ønsker å bøte på det ved å tilby en mengde «nye» tanker, henvisninger til løsninger og måter å forbedre livene og samfunnet vårt. Mennesket er under utvikling og møter nå voksesmerter i form av våre globale kriser. Ved å skifte fokus fra problemer til løsninger og fra symptomer til årsaker vil vi være godt i gang med å skape en ny verden til glede for oss selv og kommende generasjoner.

Vi må slutte å symptombehandle tilstanden og ta ondet ved roten, sier Henning Jon Grini. Rotårsaken til verdens elendighet - krig og konflikt, lidelse og miljøproblemer - handler om vårt syn på verden, som igjen er styrt av vårt grunnleggende livssyn, vår ... I Gaia og mennesket - mot en lysere framtid tar Henning Jon Grini for seg utfordringer som økonomiske forskjeller, overforbruk, helseproblemer, ensomhet, korrupsjon, terrorisme og miljøet.

Smartboka er egnet for projektor, interaktive tavler, PC/Mac og nettbrett. Skuespillere har vært med på å lese inn tekstene i boka.

RELATERTE BØKER