Et liv ute

Et liv ute - Andreas Skagøy, Elise Theoline Skagøy | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Skagøy, Elise Theoline Skagøy
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Et liv ute.pdf
ISBN
3028185804739

BESKRIVELSE

Et liv ute er boken om to menneskers møte med den storslagne skandinaviske naturen. De fleste har en eller annen form for drøm. For Elise Theoline og Andreas Skagøy handler drømmen om et liv med enkle midler, sterke opplevelser og mestring, gjennom et allsidig og godt friluftsliv. De solgte leiligheten og forlot jobb og studier i jakten på noe større enn seg selv. De fant det de lette etter blant villrein, furuskog og forblåste vinterfjell. Gjennom Et liv ute får du følge dem på ferden. Villreinjakt i Sunndalsfjella, storfugljakt i Nord-Sverige, isfiske i Øst-Finnmark, toppturer på ski i Lyngsalpene og kajakkpadling i Lofoten er bare noen av opplevelsene leseren får bli med på. Et liv ute lar deg oppleve villmarka fra innsiden, gjennom eventyrene til det unge ekteparet. Bli med og kjenn på følelsen av å stå midt i salen når naturen byr opp til dans! De er med i tv-serien Eventyrjenter på NRK1, og her er boka.

De viser hvordan ulike moduler faktisk ser ut, og hvordan man kan konkurrere med andre i skyting på blikkbokser eller andre typer blinkskyting, bl.a. i et eget Wild-West miljø, på ulike arrangementer. Når du tenker på hvor mange stjerner og planeter det er der ute - milliarder bare i vår egen galakse - ville det vært rart om det kun finnes liv her på jorden.

i et eget Wild-West miljø, på ulike arrangementer. Når du tenker på hvor mange stjerner og planeter det er der ute - milliarder bare i vår egen galakse - ville det vært rart om det kun finnes liv her på jorden. Men vi vet ikke hva slags liv. Med vårt unike system er det ikke lenger behov for å feste egne triggerløsninger på enten avtrekker eller triggerguarden på selve våpenet.

RELATERTE BØKER