Den lange reisen

Den lange reisen - Inger Harriet Hegstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Den lange reisen.pdf
ISBN
5552052604480

BESKRIVELSE

Dagny er i ferd med å få nok av Synnøves nykker og unnasluntring, og tar et oppgjør med faren. Johannes er svært bekymret for moren, som ikke har vært seg selv siden faren forlot dem, og bestemmer seg for at noe må gjøres. - Mor, jeg skal snart hente Emma på kaia, men først vil jeg ha en prat med deg. Hun ble blek, så han, som om hun ventet dårlig nytt. Han satte seg og så alvorlig på henne. - Jeg har bestemt meg. Når vi har fått rotgrønnsakene i hus, drar jeg og leter etter far. Vi kan ikke sitte her med hendene i fanget og vente, mor. Jeg orker ikke å leve i denne uvissheten lenger.

Hver eneste dag kommer det 1000 nye flyktninger til Dadaab i Kenya. Unge Isnino var høygravid og alene da hun la ut på den farlige reisen fra Somalia.

Det Norske Blåseensembles 24 klassisk skolerte musikere står i ring i Brygga Kultursal i Halden. Én etter én går de inn i ringen og spiller "det som faller de inn i øyeblikket". Den lange reisen.

RELATERTE BØKER