Å slentre plystrende forbi kirkegården

Å slentre plystrende forbi kirkegården - Susan Crandall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Crandall
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Å slentre plystrende forbi kirkegården.pdf
ISBN
9477998533555

BESKRIVELSE

En sommerdag i 1963 har ni år gamle Starla fått nok av farmorens strenge regime, og hun bestemmer seg for å rømme fra Mississippi til Nashville. Der vil hun lete etter moren sin. Hun får haik med en farget kvinne som har en hvit baby i bilen. Starla og Eula legger ut på en lang og dramatisk reise, og Starla forstår for første gang hva diskriminering betyr når hun ser hva Eula blir utsatt for. «Starla er en karakter man blir glad i, og hennes livfulle observasjoner er drivkraften i denne godt fortalte historien.» Kirkus «Starlas glødende engasjement gjør henne til en forteller det er lett å like.» Publishers Weekly «Dette er en vinner!» The Chicago Tribune «En fortelling med mange lag som vil appellere både til yngre og eldre lesere.» Bookreporter.com

Lytt. Å slentre plystrende forbi kirkegården Forfatter: Susan Crandall Lån som lydbok Lån som punktskrift.

Hun får haik med en farget kvinne som har en hvit baby i bilen. Forfatter: Crandall, Susan; Tittel: Å slentre plystrende forbi kirkegården ; Medansvarlig: Carlsen, Monica; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering Pris: 155,-. pocket, 2015.

RELATERTE BØKER