Vi er stjernestøv

Vi er stjernestøv - Sunniva Rose | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sunniva Rose
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Vi er stjernestøv.pdf
ISBN
1853403222697

BESKRIVELSE

Denne boka handler om alt du ikke visste at du ville vite om kjernefysikk. Om drapet på en russisk spion, kvinnen bak atombomben, hvorfor ungene dine ikke trenger jodtabletter ved en eventuell atomkrig og hvordan stråledosene du utsettes for øker med antallet du går til sengs med. Sunniva Rose, Ph.d., fysiker og forskningsformidler gjør kjernefysikk til det det nettopp er: Gøy og spennende!

Noen ganger er alt du trenger å gjøre å se opp på nattehimmelen og tenke over uendeligheten, og der finner du inspirasjon. Stjernene, med sine sykluser, sin bevegelse, sin stille musikk og kosmiske skjønnhet, har alltid vært et referansepunkt for menneskeheten. - Vi er stjernestøv Alt liv på vår planet stammer fra stjernestøv som brakte med seg livets mikroskopiske byggesteiner gjennom rommet til jorda for milliarder av år siden, hevder tyske ... Hvordan kan vi si at vi er levende stjernestøv? Stjernestøv og gass var byggesteinene for vårt solsystem, for jorden, og alle levende ting, inkludert mennesker.

Med sil og magnet fra Clas Ohlson fant han stjernestøvet som overrasket amerikanerne Jimmy Jørgensen Stjernestøv lyrics: Stjerner som sejler / rundt om en sol / Stjerner som skyder / med stjerne... Vi er stjernestøv. Sunniva Rose.

RELATERTE BØKER