Hemmelig beundrer

Hemmelig beundrer - Elisabeth Hammer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Hemmelig beundrer.pdf
ISBN
2345422668723

BESKRIVELSE

Selma får et brev fra Vergerådet, der det står at hun må gifte seg med Sverre hvis hun vil beholde søsknene mens faren sitter i fengsel. I forretningen kommer et bud med en stor rosebukett til Selma, men hun har ingen anelse hvem de er fra, på kortet står det bare «tilgi meg». På sykehuset ser Selma at overlege Wold ikke føler seg vel. Da hun kommer inn på kontoret hans, blir hun forskrekket av synet som møter henne. Hun banket på før hun skjøv døren åpen. - Jeg er lei for at det tok så lang tid, overlege Wold, men ... Resten av ordene forsvant for henne. For der på gulvet lå overlege Wold. Med øynene lukket og et forpint uttrykk i ansiktet.

I forretningen kommer et bud med en stor rosebukett til Selma, men hun har ingen anelse hvem de er fra, på kortet står det bare «tilgi meg». YSA = Din hemmelig beundrer Ser du etter generell definisjon av YSA? YSA betyr Din hemmelig beundrer. Vi er stolte over å liste akronym av YSA i den største databasen av forkortelser og akronymer.

Postet 21. mai 2013 OMG!!!! I dag er jeg skikkelig gira, for jeg fikk vite om en STOR hemmelighet på skolen!! Og selv om ...

RELATERTE BØKER