Gå aldri fra meg

Gå aldri fra meg - Kazuo Ishiguro | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Gå aldri fra meg.pdf
ISBN
5257428536652

BESKRIVELSE

Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda. Elevene der fikk den beste omsorg, de ble opplært til at de var spesielle og enestående og at de hadde en bestemmelse. Men hvilken skjebne var det egentlig som ventet dem?Mange år senere lar Kathy, som er blitt 31, tankene vandre tilbake til årene på Hailsham. Langsomt avdekkes urovekkende kunnskaper om det livet elevene der er eslet til. Gradvis går sannheten om deres tilsynelatende sorgfrie oppvekst opp for Kathy, Ruth og Tommy, og det blir klart for dem hva fremtiden vil bringe.Kazuo Ishiguro fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

Bokens forteller er Kathy, hun tenker tilbake på årene på Hailsham sammen med vennene Ruth og Tommy. Du er god, Du holder av meg Kjære Gud gå aldri fra meg Pass på liten og på stor Gud bevare far og mor (Og alle barn på jord) Noen synger den også som under, og mener den skaper enda mer "trygghet" da. Merk ulik bøyning av verbene "gå -> går", "bevare -> bevarer" og "pass på -> passer på." Kjære Gud jeg har det godt Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.

Read 30,176 reviews from the world's largest community for readers. Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk... Melodi og Vokal Marion Jensen Hermansen Tekst Robert Hansen. Gå aldri fra meg av Kazuo Ishiguro Published on Oct 5, 2017 Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda. Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda.

RELATERTE BØKER