Figurteatrets historie

Figurteatrets historie - Anne Helgesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helgesen
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Figurteatrets historie.pdf
ISBN
7015160102740

BESKRIVELSE

Boken tar for seg figurteatrets historie sett litt på skrå, fra marionettistens, dukkespillerens og figurspillernes plass. Den handler om en alternativ teaterform som rommer alt fra lavstatus gjøgleri til avantgardistiske eksperimenter. Boken tar leseren med på en reise tilbake i tid og viser hvordan mennesker gjennom årtusener har blitt forhekset av dukkenes og figurenes magi fra antikken og fram til vår tid. Med kilde- og stikkordregister.

Sammenlign tilbud på Annas vise i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Figurteatrets historie: europeisk teaterhistorie fra en annen kant . ISBN 9788275221528, 1999, Anne Helgesen .

De aller beste bøkene. Døren til selvutvikling vender innover - Energica viser deg rommet for indre vekst. Feb 12 Figurteatrets kraft.

RELATERTE BØKER