Det Nye testamentet

Det Nye testamentet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Det Nye testamentet.pdf
ISBN
1604302053048

BESKRIVELSE

Det nye testamentet med salmene og ordspråkene Liten utgave i mykt og behagelig kunstskinn av høy kvalitet. Gullsnitt, ett lesebånd

Her kan du læse mere om indholdet i Det Nye Testamente. De fire evangelier.

Testamentet indeholder fem historiske skrifter, heraf fire evangelier, der beretter om Jesu undervisning, liv og død, og en beretning om kristendommens udbredelse efter Jesu død, Apostlenes Gerninger.Hertil kommer de 13 paulinske breve til kristne menigheder i middelhavsregionen, det anonyme Hebræerbrev, Jakobsbrevet angiveligt af Jesu bror Jakob, to breve af ... Med evangeliene mener en vanligvis de fire bøkene i NT Det nye testamentet som direkte omhandler Jesu liv og virke, nemlig Evangeliet etter Matteus, Evangeliet etter Markus, Evangeliet etter Lukas og Evangeliet etter Johannes.Disse fire evangeliene, som ble skrevet på gresk, har sine navn etter Matteus, Markus, Lukas og Johannes, men er skrevet av ukjente forfattere. På Testamente.no får du hjelp til å sette opp testamente og svar på mange spørsmål om arv. Du får også hjelp til å tolke testamente.

RELATERTE BØKER