Året 1968

Året 1968 - Lars Ulseth, Kalle Løchen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Ulseth, Kalle Løchen
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Året 1968.pdf
ISBN
1149824818107

BESKRIVELSE

30 gjennomillustrerte nostalgiske bøker i postkortformat, en for hvert år fra 1950 til 1979. Hvem ble født og hvem døde dette året? Hvem fikk et gjennombrudd, og hva slo gjennom? Hva gikk vi kledt i og hva leste vi for noe? Hva hørte vi på og hvem snakket til oss? Hva var det vi spiste, og hva var det vi drakk? Ble du født dette året, eller kanskje konfirmert? Var det da du ble 18 eller traff din utkårede? Begynte du på skolen, eller kanskje i ny jobb? Hva husker du egentlig fra dette året? Bli med tilbake til begivenhetenes år!

Cart. 0 Handlekurv Velkommen til en kveld viet året 1968 i anledning utgivelsen av "1968 - Året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann." Forfatterne og journalistene Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen dykker ned i historiene fra det begivenhetsrike året og gir oss et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og på vondt. Fødte.

januar 1968 ble den fjerde Helligdagen opprettet og feiret for første gang. Det var Guds dag.

RELATERTE BØKER