Tyngde av fallende skygge

Tyngde av fallende skygge - Kristian S. Hæggernes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian S. Hæggernes
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Tyngde av fallende skygge.pdf
ISBN
5258966202717

BESKRIVELSE

"tyngde av fallende skygge" er Kristian Hæggernes' debut. En på mange måter oppsiktsvekkende debut da forfatteren allerede viser et stramt poetisk språk og dikterisk særpreg.Diktene beveger seg i spennet mellom det kosmiske (astronomiske) og det nære i form av en klaustrofobisk kroppslighet. Diktene kan handle om ensomhet. De kan handle om lengsel. De kan beskrive en søken etter mening. Diktene leker, utfordrer og setter tankene i spenn da de ulike bildenes kreativitet rykker og forrykker vante forestillinger.tyngde av fallende skygge har tempraturer og Hæggernes har levert en klassisk, stram og senmodernistisk diktsamling. Månens musikk er stillhetennår du tar cd-platen ut av spillerenSpeilbildet ditt i spiralendu vet er der Gjennom et trilobittøyeville solformørkelsene være hyppigereog vare lengre Da hun gikk forbikjente du tykkelseni din egen nakkehudInsektføtter trampet taktentil din sammentrekning

Anmeldelse i Aftenposten Anmeldelse i Dagbladet tyngde av fallende skygge. Kristian S.

En på mange måter oppsiktsvekkende debut da forfatteren allerede viser et stramt poetisk språk og dikterisk særpreg. Diktene beveger seg i spennet mellom det kosmiske (astronomiske) og det nære i form av en klaustrofobisk kroppslighet. "tyngde av fallende skygge" er Kristian Hæggernes' debut.

RELATERTE BØKER