Organisasjonskultur i praksis

Organisasjonskultur i praksis - Henning Bang | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Bang
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Organisasjonskultur i praksis.pdf
ISBN
9342707030307

BESKRIVELSE

Boken er en håndbok for organisasjonskonsulenter, opplæringsansvarlige, ledere og andre som søker etter verktøy og øvelser for å analysere og utvikle organisasjonskulturer. Disketten inneholder materiale om hvordan øvelsene skal brukes.

Mer formelt kan vi si at organisasjonskultur kan defineres som de bevisste og ubevisste antakelsene, verdiene, samarbeidsformene og symbolene som styrer folks handlinger i en gruppe i en ... Organisasjonskultur Av Jan H. E.

Når organisasjonene er store og opererer med mange filialer, kanskje i mange land, er en sterk og særdeles tydelig organisasjonskultur spesielt viktig for å bygge et slikt fellesskap. Verdibasert ledelse og organisasjonskultur En god organisasjonskultur er ikke noe man «kan beslutte», men er et resultat av målrettet og systematisk arbeid med verdier. ...

RELATERTE BØKER