Hypersuper superhyper

Hypersuper superhyper - Stein Lunde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Lunde
DIMENSJON
8,90 MB
FILNAVN
Hypersuper superhyper.pdf
ISBN
3889185633452

BESKRIVELSE

Forfatter Stein Lunde er klinisk pedagog og arbeider ved en barnepsykiatrisk klinikk. I denne boka beskriver han sine møter med barn og unge med ADHD. Lunde formulerer en holdning til problemet som resulterer i arbeid med barnets forståelse av seg selv, på tvers av diagnosesystemer, genetikk og en eventuell kjemisk ubalanse i hjernen - slik ADHD ofte blir forklart. En slik holdning som gjør at hjelpen som blir tilbudt, skal ha et videre perspektiv enn symptomlindring og tilpasning. Håper er at denne boken kan gi fagfolk fra BUP, PP-tjenesten, barnevern, skoler, foreldre og andre interesserte, en bedre forståelse av barn og unge som sliter med konsekvensene av ADHD.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Hypersuper superhyper av Stein Lunde (ISBN 9788282161282) hos Adlibris.com.

Postet den 27. oktober 2014. 2014/03/05 ニコニコに上げてましたがYoutubeにも上げることにしました。 思い出のあの場所を探して mylist/35048518 super, hyper and ultra "in some cases ...

RELATERTE BØKER