Det store grenselandet

Det store grenselandet - Sissel Lange-Nielsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Lange-Nielsen
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Det store grenselandet.pdf
ISBN
3086744901267

BESKRIVELSE

Boka er en samling tekster om bl.a. om å stå på dødens terskel, om menneskers møte med reinkarnasjon, skjebne, karma og livets siste timer.

Kun Statkrafts Fosen-prosjekt til 11 milliarder og på 1.000 megawatt blir større. Grenselandet eies av den finske energigiganten St1, ... Det var på dette møtet, som på andre møte som har vore arrangert om denne planen, Harald Dirdal som var Grenselandet sitt ansikt utad, som skulle forsvare den store gåva de ønsker å gi til befolkninga i nord. Området vi padlet i denne sommeren blir gjerne kalt for "Grenselandet".

Mer än 2 000 kvadratkilometer med skyddad natur. Här finns sällsynta djur och växter, uråldriga träd och märklig blockterräng.

RELATERTE BØKER