Det skapende øyet

Det skapende øyet - Sigurd Helseth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Helseth
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Det skapende øyet.pdf
ISBN
5014038645164

BESKRIVELSE

De tre redaktørene Hanne Bramness, Arild Vange og Gunnar Wærness har foretatt sitt utvalg fra 9 av de 11 bøkene til Sigurd Helseth-utgitt i perioden 1975 - 2000. De har også skrevet hvert sitt etterord som introduksjon til forfatterskapet.Enkelte dikt kan ha en rolig overflate og vise en kjent virkelighet, mens andre kan sprenge overflaten innenfra i en billedlig og språklig dramatikk for å åpenbare det ukjente.

Vårt råd er at du lytter til deg selv og se hva slags svar du mottar. Sigurd Helseth; Født: 23. juli 1945 (74 år): Beskjeftigelse: Lyriker: Nasjonalitet: Norge: Sigurd Helseth (født 23.

Men det vi kan si er at du som leser akkurat nå, kan tenke dine tanker om hva det kan bety. Vårt råd er at du lytter til deg selv og se hva slags svar du mottar. Sigurd Helseth; Født: 23.

RELATERTE BØKER