Den store gutteboka

Den store gutteboka - Alex Rosén | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alex Rosén
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Den store gutteboka.pdf
ISBN
8868180903474

BESKRIVELSE

Mens du venter på at iPad-en skal lade, kan du fordype deg i Alex Roséns skattkammer av en guttebok! Lurer du på hva du skal gjøre om du plutselig ser hundrevis av hai mens du dykker i Stillehavet? Eller hvordan du skal sørge for at dyrene ikke kommer i vindøyet ditt hvis du er på bøffeljakt? Eller hvordan du skal seile uten kompass? Alex Rosén gir deg svarene på dette og veldig mye mer. I denne boka får du høre om ALT som gutter synes er gøy. Her er artige ting og farlige ting, følsomme ting, tankevekkende ting og tøffe ting. Boka inneholder både tekstsnutter og historier om eventyr og episoder Alex Rosén har vært med på, og lister, lærerike faktatekster og spennende fortellinger. Emnene spenner fra fysikk til fotball, fra konger til kart og kompass, fra dykking, dødsing og dinosaurer til pil og bue, planeter og Pokémon Go, fra bål og slektsforskning til blåserør og sprettert, og mye, mye mer! Med andre ord: Alt hva gutter i alle aldre kan tenke seg å lese om!

Boka har både barske tips og lettvinte snarveier til viktig kunnskap om viktige guttetemaer. Man kan for eksempel finne ut hvordan man hypnotiserer en kylling, skriver dikt med minimal innsats og hvordan man spiser på fin restaurant. Kjøp Den store gutteboka fra Tanum Mens du venter på at iPad-en skal lade, kan du fordype deg i Alex Roséns skattkammer av en guttebok! Lurer du på hva du skal gjøre om du plutselig ser hundrevis av hai mens du dykker i Stillehavet? Eller hvordan du skal sørge for at dyrene ikke kommer i vindøyet ditt hvis du er på bøffeljakt? Den store barske gutteboka er perfekt for reale mannfolk mellom ni og nitti, og inneholder alt hva en gutt kan begjære.

For tre år siden hadde jeg æren av å være jubileumsfotograf for Fredrikstad kommune gjennom hele 2017. Den gang på 70-tallet da jeg fulgte med, fordi mine barn var små, sto ulykker med drepte barn i trafikken som små notiser i de nasjonale avisene. Nå får en skolejente på Nøtterøy, som ble rygget ihjel av en lastebil, på hennes egen sykkelsti, dobbeltside i de store avisene. Alex Rosén er en moromann, komiker, artist, og en fremragende toastmaster og konferansier.

RELATERTE BØKER