Best på sykkel!

Best på sykkel! - Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Roald Ankersen, Bjørn Atle Eide | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Hushovd, Dag Otto Lauritzen, Roald Ankersen, Bjørn Atle Eide
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Best på sykkel!.pdf
ISBN
2300475399338

BESKRIVELSE

Boka inneholder treningstips og treningsprogrammer for syklister på alle nivåer, både på landevei og offroad. Den gir også råd og tips når det gjelder kjøp og vedlikehold av utstyr. Samtidig forteller syklistene Lauritzen og Hushovd om sine proffkarrierer, taktiske erfaringer og samarbeid med lagkamerater.

Med eller uten demper? De aller fleste sykler har i dag dempegaffel på forhjulet. Vil du betale under 10 000 kr for en elsykkel kan du ifølge Aftonbladet ikke få en bedre sykkel enn Asaklitt eCity 36 V. De beskriver den som en helt grei bysykkel som egner seg best på asfalt.

Det er stor varisjon i tillatt maksvekt, og antall gir varierer fra elsykkel til elsykkel ... - På de øvrige to sykler slo sperren inn på henholdsvis 23,8 km/t og 24,5 km/t. Ved testing uten rytter ble det oppnådd en toppfart på 28 km/t.

RELATERTE BØKER