Asfaltepistler

Asfaltepistler - Terje Børjesson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Børjesson
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Asfaltepistler.pdf
ISBN
9044530801945

BESKRIVELSE

Flere hundre av oss leser jevnlig Terje Børjessons daglige epistler på Facebook. I fjor kom han og fotografen Tommy Amundsen ut med boka "Grünerløkka" som samla en del av epistlene mellom to permer. Om Terjes epistler skreiv Jan-Erik Østlie i Fri Fagbevegelse: "Tekstene er informative, velskrevet og underfundige. Og personlige uten å være private." I et forord til "Asfaltepistler" skriver tidligere redaktør i Den norske Bokklubben og Prøysen-ekspert Torhild Viken: "For meg er Terje blitt en Løkkas Prøysen." I "Asfaltepistler" har Terje også tatt de fleste bildene som epistlene tar utgangspunkt i. Siden han begynte som stillsfotograf i NRK på begynnelsen av 1970-åra er det særlig med ulike billedmedier han har arbeida. Både som fotograf og produsent av dokumentarfilmer. Å skrive har han først begynt med de siste åra.

mars 2020 av [email protected] Asfaltepistler. Forfatter: Terje Børjesson I 2019 utga Terje Børjesson "Grünerløkka" sammen med fotograf Tommy Amundsen.

I et forord til Asfaltepistler skriver ... Mer informasjon om Asfaltepistler; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Mandal for å kunne reservere denne tittelen. Logg inn for å reservere.

RELATERTE BØKER